Dinkassa.se

Dinkassa.se - Framtiden idag, direkt online!

Dinkassa.se

Dinkassa.se är en online-tjänst som kan användas av dig som har ES Kassasystem. Här kan du logga in och se vad som händer i din verksamhet. Med hjälp av dinkassa.se kan du både kontrollera och administrera din kassa, oavsett var i världen du befinner dig. Dinkassa.se har stöd för iOS, Android och Windows – i ALLA webbläsare.

Koppla upp dig mot dinkassa.se nu med detsamma! Du får total kontroll på din verksamhet och kan spara både tid och pengar. Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse genom att trycka på knappen nedan!

Med hjälp av ditt personliga användarnamn och lösenord kan du logga in och följa försäljningen från vilken internetuppkopplad enhet som helst. Om du driver flera företag eller har flera separata kassor kan hela försäljningen kontrolleras gemensamt eller separat för varje enskild kassa. Det finns ingen begränsning i antalet kassor som kan kopplas samman för att du ska få en total överblick av din verksamhet!

I ES Kassasystem ingår, utan extra kostnad, en grundlicens till dinkassa.se där du bl.a. kan följa de senaste dagarnas försäljning och hålla koll på lager och prislistor. För dig som vill gräva djupare i din verksamhet tillhandahåller vi mer avancerade funktioner och möjlighet att se historik längre bakåt i tiden. 

Vill du att vi bokar in en tid med dig?

Fyll i forumuläret nedanför så ringer vi upp dig

12 + 13 =