Inlösenavtal med låg transaktionskostnad

Vi erbjuder förmånligt kortinlösenavtal via Elavon

Produkt Funktioner

Visste du att:

Som handlare behöver du alltid teckna ett kortinlösenavtal för att kunna ta emot betalkort, så som VISA och MASTERCARD, i en betalterminal?

N

Ett inlösenavtal reglerar vilka kort du kan ta emot och styrpengarna in på ditt konto?

Du inte behöver byta företagsbank för att ansöka om kortinlösen hos oss?

Vi har 24-timmars kundservice på telefon och mail!

Översikt

Kortinlösen för alla branscher!

Ett inlösenavtal för fysisk handel är ett måste om du vill ta emot betalkort i din verksamhet! Vi samarbetar i dagsläget med Elavon, som är kompatibla med många av terminalsmodellerna på marknaden. I samarbete med Elavon kan vi erbjuda förmånliga inlösenavtal baserat på den kortomsättning och genomsnittstransaktion som du har/förväntas ha i företaget. På så sätt har vi möjlighet att erbjuda en anpassad serviceavgift för just ditt företag.

Översikt

Inlösenavtal genom oss

Med ett inlösenavtal genom oss slipper du själv förhandla om priset, det har vi redan gjort! Som samarbetspartner till Elavon har vi tagit fram förmånliga inlösenavtal både för fysisk handel och internethandel. Vi kan inte bara erbjuda avtal med väsentligt lägre priser än de flesta andra leverantörer utan har också en bred kunskap om produkterna. För att ansöka om inlösen behöver du underteckna en ansökan som vi tar fram åt dig. Tillsammans med ansökan ska ett kontoutdrag från banken bifogas. Kontonumret, bankens logga och vem kontot tillhör måste vara väl synligt. Du behöver även bifoga en kopia på firmatecknares legitimation. Vid bolagsformen Enskild firma där företaget står registrerat i ditt personnamn behövs även en kopia på regsterutdraget från Skatteverket. Pengarna för transaktionerna förs över till ditt bankkonto den första vardagen efter transaktionen sker!